Zes gouden tips voor je eerste date

Eindelijk is het zover: jullie allereerste ontmoeting. Je hebt er misschien wel dagen naar uit gekeken en kunt van de spanningen niet stoppen erover te babbelen.

Hier bij geven we je zes fijne suggesties die je helpen!

1e indruk

Uit recent onderzoek bleek dat je alleen TWAALF minuten bezit om een gunstige indruk te maken. Een eerste ontmoeting let als eerste op jouw smile, niet stinkende ademhaling en oogcontact dus zorg dat je die 3 dingetjes voor mekaar hebt.

Sta open voor van alles 

Staar je niet blind op dit ene figuur en die ene eerste ontmoeting. Geef iedereen een goede kans - ook al voldoet een persoon niet meteen aan jouw eigen verwachtingen. Sta open voor wat nieuws en verruim je horizon. 

Originele date

Bedenk een verstandige plaats voor jullie allereerste ontmoeting maar wees zeker niet te fanatiek. Vermijd ruimtes waar je niet gemakkelijk met mekaar kunt babbelen, zoals de bioscoop. Je wenst op zo’n 1e date sowieso alles van de ander te weten komen.

Veiligheid voor alles

Je weet nog niet helemaal wat voor vlees je in de kuip hebt, dus spreek zeker nooit bij één van jullie 2 thuis af. Zeker bij een blind eerste afspraak is dit zeker geen goed idee. Zorg ervoor dat je met jouw eigen vervoer gaat en afspreekt op een plaats waar meer individuen zijn. 

Beauty

Een eerste indruk is van belang, dus grijp je kans je mooiste kant te tonen. Ga voor een natuurlijke look, een lekkere parfum en kies je kleding,  uit op basis van waar de eerste afspraak zich gaat afspelen.

Keep it casual!

Houd het luchtig en probeer niet over dingetjes te praten die je verschrikkelijk vindt. Negatieve onderwerpen schrikt af. Spreek lekker over positieve dingen en wees open en openhartig. Ben je op zoek naar iets serieus? Maak dat dan meteen duidelijk.

 

Veel geluk bij je eerste date!

 

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)