Wanneer missen vrijgezellen het meest de liefde?

Trouwfeesten kunnen een "kiem" van stress zijn voor singles. Voor deze individuen omvat dit menigmaal een diner aan de ‘singlestafel’ maar zeker ook een (voor best veel pijnlijke) bevestiging van het feit dat zij nog geen partner hebben. Uit observatie van datingsite PARSHIP  kwam naar voren dat singles door bruiloften en partijen zeker geen groter verlangen naar een liefdesverhouding krijgen. Verre van dat; het idee om helemaal alleen naar een trouwpartij of familie reünie te gaan, wakkert enkel bij Zes % van de respondenten het verlangen naar een partner aan.

 

Andermans geluk zorgt niet voor stress

Veel singles zeggen helemaal niet geïntimideerd te zijn door het geluk van kameraden en goede vrienden te zien. Maar 12% van de ondervraagden vertelt dat het hunkeren naar een liefdesbetrekking groeit wanneer vrienden plannen verzinnen voor de toekomst. Bij dames is het missen van een liefdesbetrekking ontzettend groot, op het ogenblik dat zij een dilemma hebben of advies nodig hebben: om en nabij 15% geeft aan op zo’n moment nogal volgaarne een geliefde te hebben.

Gewoon samen in plaats van heel groot spektakel

Om en nabij de helft (48 %) van de singles smacht naar iemand om mee te liefhebben en te communiceren. Singles willen een vriendje/vriendinnetje om de dag mee door te spreken.

Ongeacht het geslacht gaat het er bij de singles meer om het emotionele gebied dan de fysieke nabijheid. Opvallend: zo’n 53 procent van de heren mist het babbeltje aan de eettafel meer dan de activiteiten in bed. Vrouwen hebben met 9 procent minder wensen naar een figuur in bed. Ze verlangen beide naar een buddy die hen evenzeer kan helpen bij het bepalen en het leveren van raad.

Uit dit onderzoek blijkt dat vrijgezellen zeker wel op bepaalde momenten een maatje missen. Vaak gaan zij online daten omdat je op het web toch meer mensen tegenkomt dan in het dagelijks leven!

 

 

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)